Bizden Haberler

Özsüt İle Kalpleri Isıtan Bir Projeye İmza Attık!

Türkiye’nin en sevilen lezzetlerinin kahramanı Özsüt ile hem damak tadına uyan hem de kalpleri ısıtan bir projeye imza attık!

Sosyal medyaya hızlı bir geri dönüş sağlayan Özsüt için hazırladığımız projemizde Özsüt’ün Sevgililer Günü lansmanını gerçekleştirdik. Hazırlanan strateji ile #aşkgülümsetir konsepti altında 360 derece bir iletişim yürüttük.

Bu lansman ile Özsüt’ün Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı Harmoni, Kalpten Kalbe ve Sihirli Küre olmak üzere birbirinden lezzetli üç farklı pastasının tanıtımına ve satışına katkı sağladık.

Lansman öncesinde ana konsept olarak belirlediğimiz Instagram yarışmamızda takipçilerin #aşkgülümsetir hashtagini kullanarak yarışma koşulları kapsamınca fotoğraflar paylaşmasını istedik. Herkes için farklı bir aşk tanımının olduğunu bizlere bir kez daha gösteren binlerce fotoğraf paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflar arasından Ertuğrul Taban’ın da aralarında bulunduğu jüri üyeleri 3 şanslı takipçiyi seçti. Ve yarışmada kazanan kişiler InstaX Mini’nin sahibi oldu.

Lansman kapsamınca konsept geliştirmeden dijital stratejilerin belirlenmesine, sosyal medya yönetiminden dijital pazarlamaya, mikro site tasarımından programlanmasına kadar tüm süreçleri ele aldık. Offline ile desteklenen #aşkgülümsetir kampanyası ile web sitesi trafiğinde, sosyal medya takipçilerinde, erişim, etkileşim ve gösterim oranlarında önemli bir artış yüzdesi elde ettik.

Özsüt ile birlikte gerçekleştireceğimiz yeni projelerin başlangıcı olan #aşkgülümsetir kampanyası ile elde ettiğimiz başarıları sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu