Bizden Haberler

egegen İle Daha Çok Başarı

Circular Car Hire, araç kiralama konusunda sizlere en iyi deneyimi yaşamanızı sağlar. Türkiye’de, Makedonya’da ve Bulgaristan’da hizmet vermekte olan Circular Car Hire sayesinde, ister ekonomik isterseniz bir üst kategoride yer alan araçlardan dilediğinizi seçerek, eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu deneyiminizi daha iyi koşullarda yaşayabilmeniz için Circular Car Hire’a birçok alanda destek olduk.

Circular Car Hire İçin Verdiğimiz Hizmetler

Circular Car Hire firması için vermiş olduğumuz ilk hizmet; alan adı ve barındırma üzerineydi. Alan adı ve barındırma hizmetinde firmanız için en uygun olan alan adını buluyor ve firmanızın üzerine tescil ettiriyoruz. Sadece bununla da kalmıyor; domain takibi, domain yönetimi ve backorder tarafında gerçekleştirilecek bütün işlemleri sizin yerinize biz yapıyoruz.

Circular Car Hire için yaptığımız bir diğer hizmet ise sosyal medya yönetimi. Sosyal medya kanalları sayesinde Circular Car Hire firmasının dijital ortamdaki hedeflerine ulaşılmasını sağladık. Aynı zamanda Google Plus, Facebook, İnstagram ve Twitter’da bilinir olması sağlanarak var olan müşterilerin sadık kalmasını ve yeni müşterilere ulaşılmasını amaçladık. Tüm bunların yanında sosyal medya yönetimi ile yepyeni bir imaj yarattık. Bu imaj ile markaya olan güvenirliğin artmasına katkı sağladık.

sosyal medya Circular

Web sitesinin öneminin tartışılamaz olduğu bugünlere ayak uydurabilmek isteyen Circular Car Hire için yeni bir web sitesi tasarımı gerçekleştirdik. Bu web sitesini tasarlarken düşündüğümüz tek şey, Circular Car Hire kullanıcılarıydı. Kullanıcıların; araç kiralama teklifini kolayca alabilmeleri, kampanyalara rahatlıkla ulaşabilmeleri, fırsatlara göz atabilmeleri için tasarlanan anasayfanın yanında birçok farklı kategoriden merak ettiklerinize ulaşabilmeniz sağlanmıştır.

Circular Car Hire için tüm bu hizmetleri sağladık ancak yollarımızı ayırmadık! Satış sonrası verdiğimiz destek ile sunduğumuz tüm bu hizmetlerde, çıkacak herhangi bir problemde bize rahatça ulaşabilirsiniz. Sorunsuz ve unutulmaz bir iş ortaklığı gerçekleştirdiğimiz Circular Car Hire’la çalışmaktan aldığımız keyfin hep sürmesini diliyoruz.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu