Sosyal Medya

Favori Netflix İçerikleriniz İçin Instagram Hikayeler’de Paylaşma Özelliği Android’e Geldi!

Baş döndürücü içerikleriyle gönüllerde taht kuran Netflix, daha önce iOS kullanıcılarının sahip olduğu favori içeriği Instagram Hikayeler’de paylaşma özelliğini artık Android kullanıcılarına da açtı.

Kullanıcıların hayranı oldukları favori Netflix içeriklerini Instagram Hikayelerinde paylaşabilmeleri için iOS kullanmaları gerekiyordu. Android kullananların beklediği bu özellik için Netflix, Ocak 2019 tarihinde iOS cihazlar için getirdiği bu özelliği uzun bir sürenin ardından Android cihazlara da getirdi.

Dilden dile dolaşan, herkesin takip ettiği favori içeriğinizi paylaşmak isterseniz yapmanız gereken çok basit bir işlem var. Netflix mobil uygulamasına girdikten sonra paylaşmak istediğiniz içeriğe dokunun ve paylaş seçeneğine tıklayıp Instagram Hikayeleri seçeneğini seçin. İşte bu kadar.

Teknolojinin bize sağladığı fayda ve kolaylıklara alışmışken aksi bir uygulama düşünülemezdi. Instagram Hikayeler kısmında favori içeriğinizin resmi paylaşmak için hazır hale gelecek. İsterseniz hayal dünyanıza göre içeriğinizi daha fazla özelleştirip paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Netflix basın bülteninde ise şu açıklamaları yaptı: “Sevdiğiniz içerikleri artık tüm Android cihazlarda aracılığıyla Instagram Hikayenizde paylaşabilirsiniz. Bir filmdeki favori karakterinizi arkadaşlarınıza tahmin ettirebilir veya bir filmden sonra ruh halinizi belli etmek için bir GIF kullanabilirsiniz. Yaptığımız işin amacı, izlemekte olduğunuz içeriği paylaşmayı kolaylaştırmak ve arkadaşlarınızın yeni içerikler bulmasına yardımcı olmak.“

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu