Teknoloji

Dünyanın İlk Kablosuz Şarj Destekli Bilgisayarı Çıktı!

Dell, dünyanın ilk kablosuz şarj destekli bilgisayarını çıkardı. Kalabalık bir mobil PC pazarında öne çıkmak zordur ancak Dell’in en yeni 2’si bir arada cihazında kablosuz şarj etme özelliği var.

Latitude 7285, kablosuz güç teknolojisine olanak sağlayan isteğe bağlı bir klavyeye sahiptir. Eve gidip otomatik olarak şarj ederseniz tabletin özel bir şarj yastığı üzerine yerleştirilmesi yeterlidir. Akıllı telefonlara kıyasla avantajı, WiTricity teknolojisinin dizüstü bilgisayarı herhangi bir şekilde hizalamanızı gerektirmemesi ve şarj olurken PC’yi rahatlıkla kullanabilmenizdir.

Dell Latitude 7285 bazı dikkat çekici özelliklere sahip. 12,3 inç ekranı bulunan bilgisayar, 7. nesil Intel Core i5 ile geliyor. 8 GB RAM’e, 128 GB dahili depolama alanına ve 512 GB’a kadar SSD kart desteğine sahiptir. Dell Active Pen ve Windows Hello desteği bulunan bilgisayarın Thunderbolt 3 USB-C bağlantı noktası, SIM kart yuvası ve kulaklık girişi bulunmaktadır.

Dell Latitude 7285; bugüne kadarki en ince 2’si bir arada bilgisayarlardan. Fiyatı 1200 Dolar olan bu bilgisayara sahip olmak için tek yapmanız gereken Dell’in web sitesini ziyaret etmek. Ancak bu fiyata kablosuz şarj klavyesinin dahil olmadığını unutmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu