Teknoloji

Bugüne Kadarki En Göz Alıcı Tasarım: Galaxy Note 8

Yeni Galaxy S8‘in geniş görünümüne alışmaya çalışırken, konsept tasarımcıları dikkatlerini Samsung’un bir sonraki telefonuna çevirdiler. Samsung’un Galaxy Note 8 için planladıklarını görmekten oldukça uzaktayız fakat bu, bazı tasarımcıların kendi deneyimlerini gün yüzüne çıkarmalarını engellemez. Ve Note 8 konsepti, tasarımcı Mushin Auckburaully tarafından bir araya getirildiğinde oldukça göz alıcı bir telefon haline geliyor.

DBS Designing‘in YouTube kanalına gönderilen ve BGR‘da vurgulanan konsept videosu, S8’in Sonsuzluk Ekranı’nı alan ve daha da genişleyen bir telefonu gösteriyor. Auckburaully’nin konsept videosunda çekici olan şey; telefonun ekranı görünüşte sonsuza dek sürecek gibi olması ancak spekülatif kurgu alanına yön vermemesidir. Bunun yerine, Auckburaully, Samsung Galaxy Note 8 hakkında bugüne kadar duyduğumuz Galaxy Note 8 söylentilerini tasarım kültürünün ilham kaynağı olarak kullandı. Galaxy Note 8’de cep telefonunun bir ucundan diğer ucuna uzanan 6.4 inç ekrana sahip olunması bekleniyor.

Auckburaully’nin Note 8 vizyonunda, ekran Quad HD + ekran ve telefonun özellikleri 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve bir USB Type-C bağlantı noktasıdır. Burada Galaxy S8’in ve Note’un önceki sürümlerini genişleten özelliklere yer verilmiştir. Bu telefonlar gibi, Auckburaully’nin konseptinde de su geçirmezlik yer alıyor. 16 MP çift arka kamera ayarı olan bu tasarımın gerçek Note 8’in kameralar için olan vizyonunu belirlemesini umuyoruz. Konsept tasarımında 13 MP ön kamera da bulunuyor.

note 8

Galaxy S8 ile Samsung, ön ekrandaki parmak izi algılayıcısını hareket ettirmeye çalıştı, ancak telefonun arkasına kameranın yanına koymadan önce üretim sorunlarıyla karşılaştı. Auckburaully, Galaxy Note 8‘de sensörü telefonun önüne koymuyor ve dikey olarak hizalanan arka kameraların altına gelecek şekilde yeniden konumlandırıyor.

Yılın utanç verici Note 7 hatırlatmasından sonra Note serisini canlandırmayı planladığını teyit eden Samsung, Note 8’in dolaşan konsept tasarımları hakkında açıklamalarda bulunmadı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu