Teknoloji

BlackBerry KeyOne Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Cihazın üreticisi TCL‘den gelen basın açıklamasına göre, BlackBerry KeyOne akıllı telefonu gelecek ay ABD ve Kanada’dan başlayarak satışa sunulacak. KeyOne, yıllar önce BlackBerry akıllı telefonların imza özelliği olan bir fiziksel klavyeye sahip ilk TCL üreticisi BlackBerry telefonudur.

Öncelikle 18 Mayıs‘ta başlayan ön siparişlerle Kanada’da satılmaya başlanacak. Kanadalı müşteriler Bell, Bell MTS, Rogers, SaskTel ve TELUS Business’den iki yıllık bir kontratla 199 Dolar karşılığında BlackBerry KeyOne‘ı edinebilecekler. 31 Mayıs’tan sonra da 549 Dolar karşılığında ABD’de satışa sunulacak. Kilitlenmemiş model hem GSM hem de CDMA şebekeleri ile çalışacak ve TCL, Sprint’in cihazı bu yaz sonrasında satacağını açıkladı.

Fiziksel klavyeye ek olarak, KeyOne; 4,5 inç dokunmatik ekrana, 12 MP kameraya ve Qualcomm Snapdragon 625 işlemciye sahiptir. Büyük 3,505mAh pil, oldukça güçlü şarj etme özelliğine sahiptir. Bu da telefonun tasarlandığı iş odaklı kullanıcılar için önemlidir. KeyOne, Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olacak ve BlackBerry’nin üretkenlik uygulamalarıyla gelecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu