Bizden Haberler

Bir Dünya Markası Olan Amway’in Tercihi de egegen’den Yana!

1950’li yıllardan beri globalde varlığını sürdüren ve 1994 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen doğrudan satış firmalarından biri olan Amway Türkiye, yeni sosyal medya ajansı olarak egegen’i seçti. Pek çok farklı alanda kullanabileceğiniz ürünler ile insanların daha iyi bir hayat yaşamasını kendine ilke edinen Amway Türkiye; 500’den fazla ürünü % 100 müşteri tatmin garantisi ile tüketicilere sunmaktadır.

Amway Türkiye için verdiğimiz sosyal medya yönetimi hizmeti ile markanın Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarını ele aldık. Yaptığımız çalışmalar ve rakip analizleri sonucunda Amway’in daha etkin ve yüksek etkileşim elde edebilmesi için her sosyal medya platformuna uygun bir şekilde strateji oluşturduk. Bu doğrultuda; markanın tüm sosyal medya iletişimi, stratejisi, moderasyonu, içerik ve topluluk yönetimini gerçekleştireceğiz.

İlerleyen dönemlerde farklı ve keyifli projelerimiz için takipte kalın!

Amway Türkiye’nin sosyal medya hesaplarını takip etmek isterseniz aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Amway Türkiye Facebook Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Amway Türkiye Instagram Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Amway Türkiye Twitter Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm sosyal medya yönetiminde egegen’in sosyal medya ekibine güvenen Amway’e teşekkür eder, bu iş birliğinden duyduğumuz mutluluğu dile getirmek isteriz!

Amway Hakkında;

Amway, doğrudan satış şirketlerinin öncü markalarından bir tanesidir. Ada, Micgihan’da, 1959 yılında, Rich DeVos ve Jay Van Andel tarafından kurulan şirket, 100’den fazla ülkede ve bölgede gösterdiği faaliyetler ile 8.8 milyar ABD Doları tutarında satış cirosuna sahiptir.

1973 yılında Avrupa’da faaliyet göstermeye başlayan Amway, aktif olarak 29 Avrupa ülkesinde, başarılı bir biçimde çalışmalarına devam etmektedir. Amway’e bağlı şirketlerden biri olan Amway Türkiye ise, 1994 yılından beri hizmet sunmaktadır.

Amway; 500’den fazla güzellik, zinde yaşam ve bakım ürünü ile % 100 müşteri tatmin garantisi sunmaktadır. AMWAY HOME markalı ev temizlik ürünleri, NUTRIWAY markalı beslenme destek ürünleri, ARTISTRY markalı kozmetik ürünleri, Amway’in ürünlerinin sadece birkaçıdır.

Ürünlerin tamamı Amway’in kendi AR-GE merkezlerinde geliştirilmektedir. Bu merkezlerde çalışan 1000’den fazla bilim insanı ve yılda 30 binden fazla yapılan test ile ürün ve kalite güvenliği sağlanmaktadır. Ayrıca Amway, 1200 adet patente sahiptir ve haricinde 500’den fazla patent onay aşamasındadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu