Bizden Haberler

egegen, Uluslararası En İyi Dijital Ajanslar Platformu DAN Üyesi Oldu!

‘’Dijitalin Gücü Sınır Tanımaz’’ sözüyle yola çıkan egegen; dünya üzerinde 57 şehirde 500’den fazla üyesi olan, uluslararası en iyi dijital ajanslar platformu Digital Agency Network (DAN) üyesi oldu!

egegen olarak uluslararası en iyi dijital ajansların yer aldığı DAN platformunda yer almanın gururunu yaşıyoruz. Her zaman daha iyisini hedefleyerek başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz.

 Digital Agency Network (DAN); 2015 yılında dünyanın nitelikli ve önde gelen ajanslar ile bağlantı kurarak, sektörü uluslararası bir zemine taşımayı hedefleyen bir platform. DAN; dijital pazarlama alanında güvenilir bir bilgi merkezi ve iletişim platformu olarak, gelişmeleri yakından takip ederek, bu doğrultuda etkinlikler ve eğitim programları düzenliyor. Sektörün sürekli olarak gelişmesine katkıda bulunmayı amaç edinen DAN; yetenekli, yaratıcı, sektörün lider ajanslarıyla iş birliği sağlayarak başarılı firmaları yerel platformdan, uluslararası bir çizgiye taşımayı ve firmaların iş hacmini artırmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu