Bizden Haberler

egegen Sayesinde Eğlenceye Yeni Bir Boyut

spice ; Günümüz teknolojisinin en önemli parçalarından olan mobil uygulamalar ile en son trendleri yakalayabilirsiniz. Mobil uygulama olarak geliştirilen spice ile konum odaklı sosyalleşme sağlayabilirsiniz. spice; istediğiniz yerde, istediğiniz etkinliği oluşturarak, sevdiğiniz kişilerle hoşça vakit geçirebilmeniz açısından egegen tarafından tasarlanan bir mobil uygulamadır.

spice’ı Nasıl Tasarladık?

spice’ı tasarlarken, bu mobil uygulamaya rahatça giriş yapabilmek adına sosyal medya entegrasyonuna önem verdik. Uygulamaya girişinizi kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra gerçekleştirebilirsiniz. Ancak Google giriş ve Facebook giriş seçenekleri sayesinde spice’a kısa sürede bağlanarak hızlıca etkinlik oluşturmaya başlayabilirsiniz.

spice telefon uygulaması

spice’ı tasarlarken dikkat ettiğimiz bir diğer öge kolay kullanımı oldu. Eğer spice üzerinden bir etkinlik oluşturmak istiyor ve sevdiklerinizle vakit geçirmek istiyorsanız sadece zamanı ve mekanı belirleyin istedik. Ardından oluşturduğunuz etkinliklerin organizasyonunu gerçekleştirin ve sosyalleşmeye hazır olun! Dilerseniz de arkadaşlarınızı oluşturduğunuz etkinliklere davet edebilirsiniz.

spice’ın en önemli özelliği konum odaklı çalışıyor olması. Eğer bir etkinlik oluşturmak istemiyor ancak sosyalleşmek için tam zamanı diyorsanız size uygun bir şeyler de tasarladık. spice’a girişinizi gerçekleştirdikten sonra konumunuzu belirterek size en yakın lokasyonda bulunan etkinlikleri görebilirsiniz. Bu etkinliklere katılımınızı gerçekleştirdikten sonra mesajlaşma seçeneği ile etkinliğe katılan herkesle sohbet edebilirsiniz.

telefon

spice için mobil uygulama tasarladıktan sonra bir de web sitesi tasarım ve programlama işlemlerini gerçekleştirdik. Kullanıcıya daha iyi bir biçimde ulaşabilmek adına kurulan web siteleri için web tasarımın önemini kavrayan spice, bu alanda da bize güvendi. Bu uygulama için hazırlanan web sitesi tasarımında en yeni web tasarım trendlerini kullanmayı ihmal etmedik. Böylelikle spice’ın nasıl kullanıldığına, ne gibi özellikleri olduğuna ve Google Play için hemen indirme linkine ulaşabilmenizi sağladık. Bunların yanında spice’la ilgili herhangi bir probleminizde bize ulaşabilmeniz adına iletişim bilgilerimizi de sizlere sunduk. Bu tasarımda bize sonsuz güvenen spice ekibiyle çalışmak, egegen web tasarım ve mobil yazılım ekibi için büyük bir zevkti.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu