Teknoloji

Apple, Üçüncü macOS 10.12.5 Beta Sürümünü Piyasaya Sürdü

Apple, Mac App Store aracılığıyla üçüncü macOS 10.12.5 geliştirici beta sürümünü çıkarmaya başladı. Güncelleştirme, macOS 10.12.4 güncelleştirmesini izliyor. 10.12.4 sürprizlerle doluydu ve hatırlarsanız, gece kaydırma özelliğiyle Mac’in renk değiştirmesini sağlıyordu. En yeni beta’nın heyecan verici olmasını dileyelim.

Muhtemelen en yeni beta serisinin ne olduğunu görmek için biraz beklemek zorunda kalacağız. Bu belirli sürüm geliştiricilerle sınırlı ve genel beta sürümü kullanıma girmeden önce bir süre beklemek zorunda kalacağız. Apple‘ın gelişmekte olan betayı halka açık sürümlerle takip ederken yaşadıkları göz önüne alındığında beta sürümünün kullanıma girip girmeyeceği kesin değildir. Herkese açık beta sürümünü yarın veya bir hafta sonra yayınlayabilir.

Bu arada, sürüm notlarının olmaması bunun nispeten küçük bir güncelleme olduğu anlamına gelebilir. Apple’ın gerçekleşecek WWDC etkinliğinde macOS 10.13‘ün açıklanmasını bekliyoruz. Bu nedenle, 10.12.5‘in yalnızca bir güncelleme öncüsü olduğu ve platformdaki hatalar için düzeltmeler içerdiği olasılığı yüksektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu