Teknoloji

Twitter Hikayeleri “Fleets” Kullanıma Sunuldu

Snapchat’le başlayan ve daha sonra Instagram’a yakın zamanda da LinkedIn’e gelen Hikayeler özelliği, sosyal medyanın bir diğer popüler uygulaması olan Twitter’a da geldi. Twitter’ın Fleets isimli hikayeler özelliği artık Türkiye’deki kullanıcılar için de sunulmaya başladı.

Twitter Hikayeleri “Fleets” Kullanıma Sunuldu

Fleets, 24 saatlik bir yayın süresine sahip ve kullanıcıların anlık düşünceleri paylaşmasına, sohbeti başlatmasına yardımcı oluyor. Twitter kullanıcıları, Fleet’leri ana sayfa zaman akışlarının en üstünde görebilecek. Tam profili görebilen herkesin profiline bakıldığında da yayınladıkları 24 saatlik yayın süresine sahip Fleet’leri görebilecek. Aynı zamanda kullanıcı, herkesten Direkt Mesaj alma seçeneğini etkinleştirdiyse Fleet’lerine herkes yanıt verebilecek.

Kullanıcılar, metin, Tweet, fotoğraf veya video ile Fleet oluşturabiliyorlar ve Fleet’lerini çeşitli arka plan ve metin seçenekleriyle özelleştirebiliyorlar. Fleets’de bir tweeti paylaşmak için ise tweetin altındaki “Paylaş” simgesine ve ardından “Fleet’de Paylaş” a basmak yeterli. Yakın zamanda canlı yayın özelliği de Fleets’de mevcut olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu