Teknoloji

TikTok’tan Soru Cevap Özelliği

TikTok, yorum bölümlerinde “Soru-Cevap” özelliği ile içerik üreticilerine takipçileriyle etkileşime geçmesi için yeni bir fırsat sunuyor. Bu özellik ile kullanıcıların, içerik üreticilerine için sormak istedikleri soruları sormalarına ve hızlı reaksiyon alabilmelerine olanak tanınıyor.

Soru-Cevap özelliği, sosyal medyadaki diğer platformlara da baktığımızda içerik oluşturucularının hayranları ile etkileşim kurması için en iyi yollardan biri haline geldi ve sosyal uygulamalarda popüler olduğu kanıtladı.

Yeni özelliği kullanmak için yorum yaparken, kullanıcıların sağ alt köşedeki soru işareti simgesine dokunması yeterli. Soru-Cevapları yorumdan ayırt edebilmek için, içerik üreticilerinin soru içerdiğini belirten bir etiket eklemesi gerekiyor. Yorumları incelerken, etikete bakarak soruları belirleyebilir ve ardından herkesin görmesi için bir yanıt bırakabilir. Sorular, yorumla veya video yanıtıyla cevaplanabilir. İçerik üreticileri, “yanıtla” seçeneğine dokunarak Soru-Cevap gelen kutusundan kolayca yanıt verebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu