Genel

Linkedin’in Yeni Reklam Kılavuzu Yayında!

Linkedin iş dünyasından insanların birbiri ile iletişimine olanak sağlayan ve fırsatlar yaratan bir sosyal paylaşım platformu. 100 milyonu geçen aktif kullanıcıya sahip.  Ayrıca Facebook ve Twitter’a göre üç kat daha fazla etkileşim sağlıyor. Bu da reklam verenler için daha fazla kitleye ulaşma ve reklam çözümleri demek.

B2B ve B2C reklamları için ideal bir mecra olan Linkedin, reklam yayınlarken kullanabileceğiniz bir reklam paneline sahip değildi.  Artık Linkedin’nin de Facebook reklam modeline benzer bir reklam paneli var ve bu panelin ne işe yaradığını açıklayan yeni bir kılavuz yayınlandı.

Linkedin’in Yeni Reklam Kılavuzu Ne İşe Yarıyor?

Linkedin’nin yeni yayınladığı bu kılavuz sayesinde reklam verenler daha fazla verimlilik elde edebilecek. Artık hedef bazlı ve amaç bazlı reklam planlaması yapabileceksiniz. Kılavuzu inceleyerek “Linkedin üzerinden reklam vereceğiniz zaman hangi ipuçlarına dikkat etmelisiniz, hangi amaçlar doğrultusunda ne tür reklamlar kullanabiliyorsunuz?” gibi soruların cevaplarını ayrıca bulabilirsiniz.  

Reklam stratejinizi şekillendirmenize olanak sağlayacak reklam paneli ise üç farklı amaçtan oluşuyor.

Linkedin’in yeni reklam planı üzerinde daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak isterseniz linke tıklayarak, kendi web sitesinde yer alan alakalı bölüme ulaşabilirsiniz.  

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu