Teknoloji

Honor 8 Pro Resmi Olarak Duyuruldu!

Huawei‘n yan kuruluşu olan Honor, geçen yıl Honor 8’in satışını ABD’de başlatmıştı. Çin’de V9 olarak bilinen Honor 8, Pro seçeneğiyle Avrupa’ya da gelmeye hazırlanıyor. Honor; Honor 8 Pro’ya, Huawei’nin güncellenmiş Kirin 960 octa çekirdekli işlemcisinin, 6 GB RAM’ın ve büyük bir 4.000 mAh pilin yanı sıra 5.7 inç Quad HD ekran da ekledi.

Honor 8 modeliyle aynı olan tek özelliği; 12 megapiksellik çift kamera sistemi. Diğer özellikler arasında; bir microSD yuvası, çift SIM desteği, arkada bir parmak izi sensörü, NFC ve USB-C şarjı bulunuyor. Ayrıca Honor 8 Pro, Huawei’in yeni piyasaya sürdüğü P10‘dan çok daha düşük maliyetle gelecek.

honor 8 pro

Honor; yuvarlatılmış köşeleri ve bir cam sırt yerine 8 Pro’da mat bir alüminyum kaplama tercih etti. Ancak bu özellik iPhone 7 Plus’a oldukça benziyor. Honor, ayrıca 8 Pro’yu Google‘ın en yeni Android Nougat sürümüyle birlikte gönderiyor ve uygulamalarını daha hızlı açmak için Android çekirdeğini EMUI 5.1 sistemi ile optimize ediyor.

Honor 8’in aksine Pro modeli ABD’de piyasaya sunulmayacak. Honor, şu anda Avrupa’da 8 Pro’yu satmayı planlıyor; ön siparişler 474.99 £ (549 euro) ile başlıyor. Amazon, Honor 8 Pro ürününü 20 Nisan‘da piyasaya sürmeye başlayacak ve platin altın, gece yarısı siyahı ve lacivert renkte satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu