Bizden Haberler

egegen, İzmir Eğitim Etkinlik Günleri’ne Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi Aldı!

Bu yıl ilki düzenlenen, 18-19-20 Mayıs  tarihlerinde Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleştirilen FUTURESKOP – 1. İzmir Özel Eğitim Öğretim Kurumları Eğitim Etkinlik Günleri’ne ve İzmir Eğitim Kamuoyu’na katmış olduğumuz değerden dolayı egegen ailesi olarak teşekkür plaketi aldık.

İzmir’in eğitime önem veren kuruluşlarının desteği ile gerçekleşen FUTURESKOP – 1. İzmir Özel Eğitim-Öğretim Kurumları Eğitim Etkinlik Günleri 18-19-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. Bir grup eğitimcinin kişisel çabalarıyla başlayan eğitim etkinliği, Türkiye’nin saygın eğitim ve ruh sağlığı uzmanlarının söyleşiler verdiği, 20’den fazla atölye çalışmasının yapıldığı büyük bir organizasyona dönüştü. Gerçekleştirilen büyük organizasyonda öğrenciler, veliler, öğretmenler, eğitim danışmanları ve psikologlar bir araya geldi.

İzmir’in nitelikli özel eğitim öğretim kurumlarının, hayırsever ve eğitime önem veren kuruluşların desteği ile gerçekleşen organizasyon, İzmir eğitim kamuoyunun ihtiyaç duyduğu bir çalışma olma niteliği taşıyor. 18-19-20 Mayıs tarihlerinde İzmir Kaya Termal Otel & Convention Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte tüm söyleşiler ve atölye çalışmaları ziyaretçilere ücretsiz sunuldu.

egegen, İzmir Eğitim Etkinlik Günleri’ne Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi Aldı!
egegen olarak eğitimin en önemli yatırım olduğuna inanıyor ve çocuklar için doğru eğitim olanakları yaratmayı amaçlayan bu güzel organizasyonun gönüllü olarak bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu