Bizden Haberler

“Turizm Otelcilik Sektörü ve Dijital Dönüşüm” Seminerinin İkincisi Gerçekleştirildi!

egegen‘in öncülüğüyle, seogen, mapsgen ve Google AdWords sponsorluğuyla ve İzmir Ticaret Odası’nın katkılarıyla “Turizm Otelcilik Sektörü ve Dijital Dönüşüm / Rezervasyon Sitelerine Alternatif Çözümler” seminerinin ikincisi 19 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirildi. Turizm – Otelcilik ve Dijital Medya’nın önemli isimleri bu seminerde konuşmacı olarak yer aldı. İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu‘nda gerçekleştirilen seminer, renkli görüntülere imza attı.

Turizm ve Otelcilik Sektöründe Dijital Dönüşüm Semineri’nden Öne Çıkanlar

egegen Marka Yöneticisi Selin Yılmaz‘ın moderatörlüğünde saat 13.30‘da başlayan seminerin ilk konuşmacısı Özge Ersu oldu. Turizm Uzmanı, Rehber ve Belgesel Yapımcısı olan Ersu, Turizmde Dijital Gelecek sunumuyla tecrübelerini aktardı. Ersu; gelişen teknoloji ve internet kullanımı ile otelcilik sektöründe nelerin değiştiği, turizm acentelerinin bu çağa ayak uydurabilmeleri adına neler yapmaları gerektiği, Booking’in kapanmasına alternatif olarak hangi mecraların aktif olarak kullanıldığı gibi pek çok farklı bilgiye sunumunda yer verdi.

Özge Bey’in sunumunun ardından Kadir Has Üniversitesi iNEO Girişimcilik Merkezi Sektörel İşbirliği Yöneticisi Didem Türköz “Dijital Turizm ve Dijital Turist” sunumuyla seminere yön verdi. Türköz; dijital dünyanın hayatımızda ne tür değişikliklere yol açtığını, Turizm ve Otelcilik sektörünü nasıl etkilediğini, otel ve turizm acentesi sahiplerinin neler yapması gerektiğini ve doğru içeriğin doğru zamanda doğru kişiye nasıl ulaştırılabileceğini anlattı.

Son sunum, egegen SEO ve Dijital Pazarlama Uzmanı Önder Aydın tarafından gerçekleştirildi. Aydın, “2017’de Dijital Dönüşüme Hazır Mısınız?” ismini verdiği sunumunda 2016 yılının raporlarına göre dijital dünyada yaşanan değişiklik oranlarını, tüketici davranışlarının hangi yöne evrildiğini, Google AdWords reklamlarının ne demek olduğunu ve bu reklamların otellere olan etkisini açıkladı.

İkincisini düzenlediğimiz “Turizm Otelcilik Sektörü ve Dijital Dönüşüm” seminerine katılımlarından dolayı Özge Ersu’ya, Didem Türköz’e ve Önder Aydın’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan, gelerek bizi onurlandıran tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, bir başka seminerde görüşmeyi diliyoruz.

Her anlamda desteğini esirgemeyen ve bu semineri düzenleyebilmemizi sağlayan Serdar Ceylan’a, seminerde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, sponsorlukları için seogen, mapsgen ve Google AdWords’e ve katkılarından dolayı İzmir Ticaret Odası’na çok teşekkür ederiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu