Bizden Haberler

The ONE Awards’da Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Kafe Kategorisi Birinciliği!

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt ile mutluluğu başarıyla pekiştiren The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama ödülünü almanın haklı gururunu yaşıyoruz!

Her yıl Marketing Türkiye tarafından düzenlenen, en değerli ve en itibarlı markalarını ödüllendiren The ONE Awards’da  “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçları ve halk oylaması ile ödüller; Raffles İstanbul Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Sektörün en prestijli ödüllerinden; The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri Kafe Kategorisinde’Yılın En İtibarlısı’’ ödülü ile 2019’un ilk tescilli ödülü almış bulunuyoruz.

egegen olarak 20 yılı aşkın sektör deneyimimiz ve güçlü ekibimiz ile bir çok rakibi arkamızda bırakarak, bu seçkin ödülü ilk defa İzmir’e getirmiş olmanının gururunu ve Özsüt markamız ile birlikteliğimizin başarıyla taçlanmasını mutluluğunu bir arada yaşıyoruz.

Güzel birliktelikler, başarı odaklı atılan sağlam adımlar ve her zaman ‘’Mutluluk Tadında’’ işler olunca başarı kaçınılmaz oluyor.

Birlikte daha nice güzel ödüllere…

To be continued… 😃

https://www.instagram.com/p/Bsa4qsUgrdC/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu