Bizden Haberler

Sismak Otomotiv’in Tercihi de egegen’den Yana!

Sismak Otomotiv, “Direksiyon Kutusu” üretmek için 1980 yılında faaliyet göstermeye başladı. Çiğli, İzmir’de bulunan fabrikasında faaliyetlerine devam eden Sismak, 2016 yılından bu yana “Hayata Yön Ver” mottosu ve yepyeni sloganıyla karşımızda. Dijital dünyanın öneminin farkında olan Sismak Otomotiv, sosyal medya hesaplarının yönetimini egegen‘in profesyonel ellerine bıraktı.

Sismak Otomotiv İçin Yaptıklarımız

Yaptığımız iş ortaklığı sonucunda Sismak Otomotiv’in sosyal medya yönetimini gerçekleştiriyoruz. Verdiğimiz sosyal medya yönetimi hizmetiyle, Sismak’ın sosyal medya platformlarında hedeflediği kitleye en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilmesini sağlıyoruz.

Sismak Otomotiv için; Instagram, Facebook ve LinkedIn hesaplarının yönetimini ele aldık. Şirketin istekleri doğrultusunda hazırladığımız projelerle, rakiplerinden bir adım önde olmasına yardımda bulunuyoruz. Ayrıca dijital dünyada marka bilinirliğinin arttırılmasına, yeni müşteriler kazanılmasına, var olan müşterilerin sadıklaştırılmasına da katkı sağlıyoruz.

Sismak için verdiğimiz hizmetlerden bir diğeri de yazılımdır. Firmaya özel verdiğimiz yazılım hizmetiyle, Sismak’ın yazılım altyapısını tamamıyla değiştirdik. Şirketin istekleri, ekibimizin profesyonelliği ve son yazılım teknolojileri birleşince ortaya oldukça iddialı bir işin çıktığını söyleyebiliriz. Ayrıca Sismak Otomotiv’in istediği tüm web güncellemelerinde de çalışmalarımız devam ediyor.

Dijital dünyada yönünü egegen’e çeviren Sismak Otomotiv ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu