Sosyal Medya

Scorp’a Müzikli ve Dublajlı Video Güncellemesi Geliyor

2 Türk üniversite öğrencisi tarafından yaklaşık 3 yıl önce kurulan video temelli sosyal medya platformu Scorp’un şu an 10 milyondan fazla kullanıcısı var. Kullanıcı kitlesi 18-28 yaş arasında olan Scorp, son yaptığı güncellemelerle etkileşimini 3 katına çıkarmış durumda. Hem ülkede hem de globalde birçok kullanıcıya sahip olan platform, her yıl Avrupa’nın en popüler girişimlerini belirleyen Wired UK tarafından 2016’da İstanbul merkezli en iyi 10 girişim arasında gösterilmişti.

Scorp‘ta aktif edilen yeni güncelleme ile platform üzerinden artık dublajlı ve müzikli video çekebilmek mümkün. Bu kapsamda oluşturulan müzik kütüphanesi için ise dijital müzik platformu Muud ile iş birliği içerisinde olan Scorp, bütün müzik altyapısını Muud sponsorluğunda bünyesinde bulunduruyor. Günde 20 binden fazla kullanıcının müzikli video paylaşımları yaptığı platform, Muud desteğiyle kütüphanesine daha fazla şarkı eklemeyi hedefliyor.

Scorp’un yeni güncellemesi, dublajlı ya da müzikli video çekmek isteyenlerin işini kolaylaştırıyor ve bunun için kullanılması gereken uygulama sayısını azaltmış oluyor. Bu sayede kullanıcılar zamandan da kazanmış oluyorlar.

Kullanıcıların istedikleri her konuda 15 saniyelik videolar çekmesine olanak sağlayan Scorp’ta toplamda 22 milyondan fazla video ve 5 milyar izlenme sayısı bulunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu