Mobil Uygulama

Play Store Uygulama Yapma

Gelişen teknoloji ile mobil cihazların kullanımı oldukça yüksek bir orana ulaştı. Bu oranın artmasıyla birlikte mobil uygulamaların artışı da aynı seviyede yükseldi. Mobil uygulamalar firmalar açısından fark yaratan bir unsurdur. Çünkü kullanıcılarına mobilden de ulaşılabilirlik sağlamak firmanın ön planda olmasını sağlayacak ve sektördeki yerini sağlamlaştıracaktır. Mobil uygulamalar iki farklı işletim sistemine göre geliştirilmektedir. Günümüzde en fazla kullanılan işletim sistemi Android’dir. Android işlem sisteminin uygulama marketine verilen isim de Play Store’dur. Play Store uygulama yapma bugünlerde oldukça kolay bir hale gelmiştir. Aslında yazılım bilgisi gerektiren play store uygulamalarını artık internet üzerindeki pek çok platform üzerinden yapabilme şansına sahipsiniz.

Play Store Uygulama Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinde yer alan platformlar sayesinde artık ücretsiz olarak veya az bir ücret karşılığında Play Store uygulama yapma işlemini tamamlayabilirsiniz.

  1. MobiRoller: MobiRoller üzerinden yapacağınız mobil uygulama için hiçbir teknik bilgi ve kodlama bilmeniz gerekmiyor. Ücretsiz yapacağınız play store uygulamalarından aynı zamanda reklam geliri elde edebilirsiniz.
  2. Good Barber: Hiçbir kod bilgisine gerek olmadan, yaptığınız uygulamanın her detayını kontrol edebilmenizi sağlayan ücretli bir platformdur. Bu platformda; 9 farklı renk, 350 adet ikon ve 600’den fazla Google yazı tipi şablonu bulunur.
  3. ShoutEm: Komple içerik yönetimi ve güçlü kullanıcı bağlantı araçları ile ShoutEm bir uygulama yaratıcısıdır. Arayüz geliştiricisi ile tüm sosyal medya ağlarının entegrasyonunu sağlıyor. Ayrıca yarattığınızın uygulamanın Play Store’da gelen güncellemesinin bildirimini de sizlere sunuyor.
  4. io: Bu platform, Play Store uygulama yapma işlemi için Apache Cordova içeren bulut tabanlı bir platformdur. Sunduğu eklenti kataloğu sayesinde uygulamanıza işlevsellik kazandırabilirsiniz. Başlangıç paketlerinin ücretsiz olduğu uygulamanın Premium üyelikleri için aylık belli bir miktar ödemeniz gerekiyor.
  5. Mobile Roadie: Herkesin kendi Play Store uygulama yapmasını sağlayan Mobile Roadie; Twitter, Google News ve RSS üzerinden direkt medya aktarımı sağlıyor. Ayrıca bu platform ücretlidir.
  6. The AppBuilder: Çalışanlara, müşterilere, etkinlik ve broşürlere uygun olabilecek farklı şekillerde uygulamalar sunan The AppBuilder, talep ve isteklere göre ücrette değişiklik gösteriyor.
  7. Appy Pie: Herhangi bir programlama bilgisi olmadan, bulut tabanlı Play Store uygulama yapma işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz bir platformdur. Başlangıç paketi ücretsiz olan platformun ücretli hizmetleri de mevcuttur.
  8. AppMachine: Play Store uygulama yapmak için kullanması rahat bir platformdur. Uygulamanızın her şeyiyle ilgilenecek olan AppMachine için bir kereye mahsus olmak üzere ücret ödemek durumundasınız.
  9. GameSalad: Oyun yaratabilmeniz için kullanabileceğiniz bir platformdur. Ücretsiz versiyonları olduğu gibi Premium üyelikleri de bulunmaktadır.
  10. BiznessApp: Sadece iş için Play Store uygulama yapmanıza olanak sağlayan bu platform basit bir süreçte uygulamanızı geliştirmenizi sağlıyor. Bu platformu kullanacakların ücretli olduğunu unutmamaları gerekir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Başa dön tuşu