Sosyal Medya

Instagram, Kullanıcıları Büyük Bir Uğraştan Kurtaracak!

Instagram‘a gelen yeni özellik ile kimlerin sizi takip edip etmediğini profillerine girerek görebileceksiniz.

Instagram’da bazı kullanıcıların kullanımına açılan bu özellik sayesinde diğer profillerin sizi takip edip etmediklerini profiller üzerinden görebileceksiniz. Şu anda tüm kullanıcılar bu özelliği kullanamıyor olsa da, test aşamasında olan ve Twitter‘da da uzun yıllardır var olan bu özellik, kullanıcılar tarafından uzun bir süredir bekleniyordu.

Aslında bir kullanıcının sizi takip edip etmediğini, kullanıcıların “Takip edilen” bölümünden kendi isminizi aratarak veya kendi takipçileriniz arasından sizi takip edip etmediğini merak ettiğiniz kişinin ismini aratarak görebiliyordunuz. Fakat Instagram kullanıcıları arasından bunun bu şekilde yapıldığını bilmeyen ya da yapmaya üşenen kullanıcıların işini oldukça basitleştiren bir özellik olduğunu belirtebiliriz.

Özellik, ülkemizde de bazı kişiler tarafından kullanılmaya başlandı. Ancak bu özellik sadece Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Ayrıca Instagram’dan gelen bir açıklamaya göre özellik henüz test aşamasında ancak yakın bir zamanda tüm Instagram kullanıcıları için kullanılabilir olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu