Sosyal Medya

Instagram Hikayelerde Ekran Görüntüsü Almanız Mümkün

Instagram, uzun zamandır beklenen ekran görüntüsü alınca bildirim gitme özelliğini uygulamaya koydu. Bu özellik ile Instagram hikayelerde alacağınız ekran görüntüsü kullanıcıya bildirim olarak gidecek.

Bildiğiniz gibi Instagram Hikayelerde yaptığınız paylaşımlar 24 saatin sonunda siliniyor. Bu sebeple, amaçları ne olursa olsun paylaşılan fotoğrafları 24 saat sonra da görmek isteyen kullanıcılar ekran görüntüsü alıyorlardı. Ancak bundan sonra Instagram ekran görüntüsünün alındığını kullanıcıya bildirecek.

Peki Instagram Hikayelerde ekran görüntüsünü almanız mümkün mü? Evet, mümkün. Ekran görüntüsü almak ve bildirimin gitmemesini sağlamak için tek yapmanız gereken telefonunuzu uçak moduna almak. İlk olarak Instagram Hikayelerde ekran görüntüsü almak istediğiniz görseli açın, daha sonra telefonunuzu uçak moduna getirerek dilediğiniz ekran görüntüsünü alın. Böylelikle, internet bağlantısı kesildiği için ekran görüntüsünü aldığınız kişiye bildirim gitmesini engellemiş olacaksınız.

Bunun yanı sıra Story Reposter isimli uygulamayı kullanarak da ekran görüntüsü almanız mümkündür. Bu uygulama hikayeleri alarak telefonunuza kaydediyor. Bu sayede herhangi bir ekran görüntüsü almaya gerek kalmadan fotoğrafları bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Yakın bir zamanda Instagram bu uygulamalara da bir çözüm getirecektir. Ancak o zamana kadar hikayelerin ekran görüntüsü bu iki özellik ile alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. instagram sosyal medya hesabından çok milletin dükkanı haline geldi

Başa dön tuşu