Bizden Haberler

ICT Media’nın Konuğu: egegen!

Bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe Türkiye’nin önde gelen dergilerinden biri olan ICT Media‘nın konuğu egegen!

Sektörün en uzun soluklu yayınlarından biri olan ve sektörün geleceğine yön verecek röportajlara yer veren ICT Media, Ağustos sayısında Teknoparklarda hizmet veren büyük firmalara dikkat çekiyor. Ar-Ge merkezimiz olan Teknopark İzmir’de gösterdiğimiz yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerle egegen olarak ICT Media’nın bu sayısına konuk olduk.

Peki ICT Media dergisine verdiğimiz demeçte neler anlattık?

Öncelikle, İYTE Teknopark İzmir‘de geliştirdiğimiz kullanıcı odaklı butik yazılım hizmetlerinden ve insan kaynakları yönetim yazılımı hizmetlerine yeni bir soluk getirerek geleneksel yöntemlerden farklı olarak geliştirdiğimiz teknoloji tabanlı Ar-Ge yazılım projelerimizden söz ettik. Bununla birlikte mobil uygulama yazılım & geliştirme ekibimizin Ar-Ge merkezimizde; tüm mobil cihazlarla uyumlu olarak geliştirdiği mobil uygulama çözümlerinden bahsettik.

Bunların yanı sıra verdiğimiz web tasarım, SEO, AdWords ve sosyal medya yönetimi hizmetleri sayesinde oluşturduğumuz katma değer ile hem ulusal hem de uluslararası rekabet ortamında var olduğumuzu açıkladık.

ICT Media dergisine verdiğimiz demecin tamamına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

egegen ICT Media Demeci İçin TIKLAYINIZ!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu