Bizden Haberler

Hoş Geldin RAME! RAME’nin Dijital Pazarlama Ajansı egegen!

Bedensel engellerine rağmen hayata tutunan hayata tutunmaktan vazgeçmeyen güçlü, cesur ve mücadeleci dostlarımızın engelleri aşmalarını sağlayacak çözümler üreten RAME’nin dijital pazarlaması ajansı egegen oldu.

egegen olarak RAME’nin web sitesi, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama, reklam yönetimi ve proje geliştirme gibi 360 derece dijital iletişim süreçlerinden sorumlu olacağız.

İş birliği içinde olduğumuz ve hedefler doğrultusunda 360 derece dijital iletişim çözümleri sunduğumuz RAME’nin dijital dünyadaki yansımasını değiştirmek ve güçlendirmek adına oluşturduğumuz stratejileri Şubat ayı itibariyle uygulamaya başladık. Bu stratejiler doğrultusunda firma için; web sitesi tasarım ve programlama sürecini yürütecek, stratejik iletişim danışmanlığı, kriz iletişimi, itibar, içerik ve topluluk yönetimini gerçekleştirecek ve dijital projeler geliştirerek, dijital pazarlama ile marka bilinirliğini artırmayı hedefliyoruz.

36 yıllık deneyimiyle engelli vatandaşlarımıza daha rahat bir yaşam alanı sunan RAME ile birlikte bu yolda yürüyeceğimiz için çok heyecanlıyız!

https://www.instagram.com/p/BgG1o7QBW6v/

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu