İnternet Dünyası

Harita Kayıt İşlemleri Artık Çok Kolay!

Günümüzde haritaların ne kadar önemli olduğunu bilmeyen kaldı mı? Herkesin elinde akıllı telefonlar var ve akıllı telefonların olmazsa olmazları internet. Durum böyle olunca harita uygulamaları gelişirken adres sorma tarihe karışıyor. Günümüzde birçok harita kayıt servisi var. Bunların hepsine kayıt yaptırmak vakit ve bilgi istiyor. Hal böyle olunca araya firmalar giriyor. Bir işletmeye sahipsiniz ve insanların işletmenizi kolay bir biçimde bulmasını istiyorsanız. O zaman yapmanız gereken tek şey harita kayıt işlemidir. Bunun için dijital dünyadaki harita servislerinden yararlanmalısınız. Günden güne kullanımı artan internet ile artık daha fazla kişiye erişebiliyorsunuz. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirme için pek çok harita servisi bulunmaktadır. Ayrıca harita kayıt işlemlerini sadece harita servislerine değil navigasyon cihazlarına ve sosyal medya uygulamalarına da yapabiliyorsunuz. Tüm bunlarda işletmenizin adres kaydı olduğu durumda daha çok kişi size ulaşabilecek. Bu da müşteri sayısında artış demektir ve satışlarınızın yükselmesi anlamına gelir.

Tabi bu servislerden en çok kullanılanı Google Haritalar’dır. Çünkü internet kullanıcılarının oldukça büyük bir kısmı web tarayıcısı olarak Google’ı tercih etmektedir. Bu tercihler göz önünde bulundurulursa Google harita kayıt işlemi yapmak diğerlerine oranla çok daha büyük önem taşır. Google Haritalar servisine web tarayıcısından ulaşabileceğiniz gibi, Google Play Store’dan ve App Store’dan indirdiğiniz mobil uygulama sayesinde de ulaşabilirsiniz. Ayrıca Google, bu mobil uygulamalarda daha etkili hale gelebilmek adına sürekli bir gelişim içerisindedir. Google’a harita kaydı yaptıran işletmeler aynı zamanda Google’ın anasayfasında da görüntülenebilirler. Örneğin; İzmir Bornova’da hizmet veren bir et lokantası, Google’dan Bornova et lokantası olarak arama yapıldığında görüntülenmek istiyorsa Google harita kayıt işlemini yaptırmak zorundadır. Aynı zamanda buradan telefon ve çalışma saatleri girilirse firma için daha iyi olacaktır. Aksi takdirde kapalı olan saatlerde işletmeye gelen kişilerde kötü bir izlenim kalabilir.

Peki Google haritalar firma ekle işlemini nasıl yaptıracağım diyorsanız, mapsgen.com’a göz atmalısınız. mapsgen sizin yerinize tüm işlemlerle ilgileniyor ve harita kaydınızın yapılmasını sağlıyor. Üstelik bu hizmeti sadece 149 TL’ye veriyor. Bu hizmet; Google Haritalar, Yandex Haritalar, Swarm, Yelp, Foursquare, navigasyon cihazları ve cep telefonu haritalarında var olmanızı sağlayacak. Ayrıca pek çok referansa sahip olan mapsgen’den bu hizmeti almanız oldukça basit. Web sitesinde bulunan “Haritalara Kayıt Ol” butonuna tıklayarak, yönlendirildiğiniz sayfadaki sizden istenen bilgilerle bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu