İnternet Dünyası

Google, Gmail İçin Eklenti Desteği Sunmaya Başladı!

Google, Gmail’de eklenti etkinleştirerek, Trello kartları oluşturabilmenizi, hızlı bir şekilde fatura hazırlamanızı ve tarayıcı sekmenizden ayrılmadan Wrike görevleri oluşturabilmenizi sağlayacak.

Yeni özellik, masaüstü ve Android’de kişisel Gmail ve G Suite hesapları için çalışır ve herhangi bir şey yüklemenize gerek kalmaz. Sadece tarayıcınızdaki Gmail’i ziyaret etmeniz, dişli çark simgesini tıklamanız ve daha sonra “Eklentiler Alın” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. İhtiyacınız olanları açtığınızda cihazınızda otomatik olarak kullanmaya başlayabileceksiniz.

İş dünyasında Gmail’i daha kullanışlı hale getirmeyi amaçlamak için sunulan eklentiler şu an sınırlı sayıda. Toplamda 10 eklenti desteği sunan Google, verimlilik açısından en popüler uygulamalardan Trello ve Asana desteği sağlayacak.

Eklentiler, birçok uygulama kullanan kişiler için oldukça pratik. Şu anda yalnızca web ve Android platformlarında kullanılabilen Gmail eklentilerinin, iOS platformuna ne zaman geleceği ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu