Genel

Facebook, Sayfalar İçin Slayt Gösterisi Ekleme Özelliğini Test Ediyor

Facebook, sayfa yöneticilerinin, sayfalarının kapak görsellerini slayt gösterilerine dönüştürmesi için yeni bir özelliği test ediyor gibi görünüyor.

Facebook, markaların sayfalarını daha iyi hale getirebilmesi ve sayfayı ziyaret eden kullanıcıların daha hoş bir görüntüyle karşılaşabilmesi açısından farklı özellikler denemeye devam ediyor. Bu yeni özelliklerden bir tanesi de kapak görsellerinin slayt gösterisine dönüştürülmesi. Bazı markaların bu özelliği kullanmaya başladığı gözlendi. Ancak, kapak görselinizi slayt gösterisine dönüştürmeden önce, kaç Facebook kullanıcısının doğrudan sayfanızı ziyaret ettiğini hesaplamanız gerekiyor.

Çünkü Facebook‘taki sayfaların trafiğinin büyük bir çoğunluğu Haber Kaynağı’nda paylaşılan içerikler dolayısıyla gerçekleşmektedir. Kapak görseline slayt gösterisi ekleyerek sayfanızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte, iyi görünümlü bir sayfa markanın profesyonelliğini de ön plana çıkarmaktadır.

Slayt gösterisi ekleme özelliği ile ilgili Facebook yetkililerinden net bir açıklama gelmedi. Social Media Today sayfasının kapak görselinin üzerinde çıkan bir bildirimle slayt gösterisi ekleme özelliğinin test edilmeye başladığı fark edildi. Bu özelliğin tüm kullanıcılar tarafından ne zaman kullanılmaya başlanacağı ise netlik kazanmadı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu