Bizden Haberler

egegen Sosyal Sorumluluk Kedi Evleri

egegen Kedi Evleri, Ocak ayında ekibimizce yapımına başlanan bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu projede yuvası olmayan kedi dostlarımızı düşündük ve onlar için sert geçen soğuk kış günlerinde sıcacık kalmalarını sağlayacak yuvalar yaptık. Facebook ve İnstagram sayfalarımızdan beğeninize sunduğumuz egegen kedi evlerinin daha sonra dağıtımına başladık. Kedi evlerimizin dağıtımında; minik dostlarımızın ve insan dolaşımının fazla olduğu yerleri, park ve toplu taşıma alanlarının birbirine bağlandığı alanları tercih ettik. Bornova’daki hayvanseverlerin de verdikleri katkı ile tamamladığımız kedi evlerini; İzmir Bornova, Konak, Çankaya, Alsancak ve Bostanlı’ya yerleştirdik.

kedi evleri

egegen’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmış olduğu kedi evleri, kedi dostlarımız tarafından kısa sürede keşfedildi. Hatta keşfedilmekle kalmadı, yuvalarını koruma içgüdüsüyle kapılarında beklemeye bile başladılar.

Hem böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak hem de sizlerden gelen geri dönüşler bizleri oldukça mutlu etti. Ayrıca yaptığınız yorumlar ve beğeniler sayesinde ne kadar doğru bir şey yaptığımızı bir kez daha anlamamızı sağladınız. Aynı zamanda yine sizlerden gelen farklı lokasyon bilgileri sayesinde bir diğer projemizde gideceğimiz yerler şimdiden hazır!

sosyal sorumluluk yorumları

Yaptığımız kedi evlerinden sonra diğer dostlarımızı unuttuk sanmayın! Bundan sonraki projelerimizde yine hep birlikte, daha büyük projelerde yer almayı canı gönülden istiyoruz. Yardıma muhtaç her canlıya bütün güzel duygularla yaklaşmak insanlık görevimiz. Umarız egegen Kedi Evleri, İzmir ve hatta tüm Türkiye’deki firmalara örnek olur. Amacımız; daha çok minik patilere ulaşabilmek ve o patilerin üşümesine engel olabilmek. Bu projeye verdiğiniz destekten ötürü iyi kalpli güzel ekibimize ve siz hayvanseverlere tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu