Bizden Haberler

egegen İş Ortağı E.C.A., İstanbul Müzik Festivali Sponsoru Oldu!

egegen İnternet Hizmetleri‘nin pek çok hizmetini verdiği E.C.A., İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği, bu yıl 45.’si yapılan İstanbul Müzik Festivali’nin sponsoru oldu.

Alan adı ve barındırma, sosyal medya yönetimi, web sitesi tasarım ve programlama, satış sonrası destek hizmetlerini verdiğimiz E.C.A.’nın festival sponsoru olduğu 45. İstanbul Müzik Festivali; 29 Mayıs Pazartesi günü, açılış töreni ve konseriyle başladı. İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın yaptığı açılış konuşmasında; “İstanbul Müzik Festivali’nin gerçekleşmesine katkıda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve başta festival sponsorumuz E.C.A. Presdöküm Sanayi olmak üzere tüm sponsorlarımıza bize destek verdikleri için içten teşekkürlerimizi sunuyor, tüm izleyicilerimizin doyurucu bir festival dönemi geçirmelerini diliyorum.” dedi. 

Elginkan Topluluğu İcra Meclisi Başkanı ve E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, E.C.A. Presdöküm Sanayii A.Ş. adına teşekkür plaketini alarak, bir konuşma yaptı. Konuşmasına Nejat Eczacıbaşı’nı anarak başlayan Akçen, “Tüm katılımcılara müzikle geçecek güzel günler ve ‘sıradışı’ bir festival diliyorum!” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu yılki teması “Sıradışı” olan 45. İstanbul Müzik Festivali 21 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edecek. 15 farklı yerde 29 konserin yapılacağı festival, katılanlara farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyor.

egegen İnternet Hizmetleri olarak 2013 yılından bu yana çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz E.C.A.’nın festival sponsoru olduğu 45. İstanbul Müzik Festivali hakkında detaylı bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu