Bizden Haberler

E.C.A. 20 Yıl Garanti Kampanyası’nın Dijital Pazarlama Çalışmaları egegen’den

E.C.A., 20 Yıl Garanti Kampanyası’nın bütün dijital pazarlama çalışmaları egegen’den!

Armatür sektörünün lider markası E.C.A. Türkiye’de ilk defa bataryalarındaki garanti süresini 20 yıla yükselttiğini duyurduğu “E.C.A. ile Yıllarca Beraber Olmak Garanti” kampanyası kapsamındaki dijital pazarlama ve tanıtım çalışmalarını gerçekleştirdik.

Google Display & Network, Youtube (Trueview, Bumber, Seeding) Facebook, Instagram (video, stories), sabit satın alma (Milliyet-Masthead, Hürriyet-Masthead, Hürriyet TV, Puhu TV-Midroll, AdMatic) reklamlarının yönetimi gibi dijital mecralardan yürüttüğümüz kampanyanın kısa sürede tüm Türkiye’de adından söz ettirmesini sağladık.

Kampanyanın amacına uygun olarak, öncesinde belirlediğimiz strateji doğrultusunda hedeflediğimiz maksimum etkileşim sayısını, kampanya süresince dijital reklam platformlarını en verimli ve en doğru şekilde kullanarak hedeflerimizin üstüne çıkmayı başardık. Kampanya döneminde eca.com.tr web sitesine doğru ve etkili trafik akışını sağladık. Aynı zamanda E.C.A. sosyal medya kanallarını stratejimiz ile paralel yürüterek yeni takipçiler kazandırdık.

Uzun yıllardır E.C.A. web sitesi başta olmak üzere Elginkan Topluluğu’na bağlı tüm şirketlerin web tasarımları, programlama işlemleri, Elginkan Vakfı, SEREL ve E.C.A markalarının sosyal medya strateji ve yönetimleri gibi birçok iş birlikteliğini yürüttüğümüz Elginkan Vakfı ile yeni projelerde yer almaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu