Bizden Haberler

Dr. Oetker, egegen İle Dijital Dünyada Güçlendi!

Temeli 1891 yılına dayanan Dr. Oetker markasının ismi kabartma tozunu bulan Dr. August Oetker’den gelmektedir. 100 yılı aşkın süredir dünyanın birçok noktasında faaliyet göstermekte olan Dr. Oetker, eşsiz lezzetteki ürünlere imzasını atmaktadır. Yıllardır tüketicilerin güvenilirliğini kazanmış olan marka ise, sanal mağaza çalışması ve hosting hizmeti için egegen İnternet Hizmetleri’ne güvendi.

Dr. Oetker İçin Sunduğumuz Hizmetler

Web Site Alan Adı Barındırma

Dr. Oetker için sunduğumuz ilk hizmet hosting hizmeti oldu. Hosting; web sitesinin çalışabilmesi için konfigüre edilmiş olan sunucularımızda Dr. Oetker için ayrılan alandır. Hosting hizmetini bilgisayarlardan daha güçlü olan, sunucu adı verilen makineler ile sağlıyoruz. Türkiye, Avrupa ve Amerikan lokasyonlu sunucularımız arasından Dr. Oetker için en uygun olan lokasyonu seçtik. Alanında profesyonel ekibimiz ile birlikte verdiğimiz hosting hizmeti sayesinde yılın 365 günü 7/24 olarak problemsiz ve güvenilir bir biçimde, Dr. Oetker için hizmet vermeye devam ediyoruz.

Web Yazılım Hizmeti

Dr. Oetker için sunduğumuz ikinci hizmet sanal mağaza çalışması oldu. Peki Dr. Oetker sanal mağazası için neler yaptık? Dr. Oetker sanal mağazasının yazılım tarafında yer alan tüm kodlamalar uzman ekibimiz tarafından yapıldı. Sanal mağaza içerisinde yer alan ürünlerin, ürün fiyatlarının, sipariş sepetine eklenen ürünlerin, sipariş devam sürecinde istenen kişisel bilgilerin, ödeme seçeneklerinin ve onaylama ekranının kodlamaları firmamız tarafından gerçekleştirildi. Bu kodlamalar ile Dr. Oetker sanal mağazasını kullanan internet kullanıcılarının güvenilir ve kolay bir biçimde alışveriş yapabilmeleri amaçlandı.

Dr. Oetker İçin Yapım Aşamasında Olan Projemiz

Dr. Oetker ile olan iş ortaklığımızda tamamlanan hizmetlerimizin yanında yapım aşamasında olan bir hizmetimiz daha var. Henüz yapım aşamasında olduğundan dolayı aktifleştirilmeyen bir web sitesinin yapımı da egegen tarafından gerçekleştirilecek.

Nesilden nesile taşınan mükemmel Dr. Oetker lezzetlerine, verdiğimiz hizmetlerle ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu