Bizden Haberler

“Daima En İyiyi Elde Etmek” İsteyen Volkan İtfaiye, egegen’i Seçti!

Volkan İtfaiye; 1974 yılında, itfaiye aracı üretmek amacıyla kurulmuştur. 40 yılı aşkın deneyimiyle insan yaşamını kurtarmak adına çalışan Volkan İtfaiye, daha çok kişiye ulaşabilmek amacıyla egegen ile çalışmaya başladı. Dijital dünyanın gerisinde kalmak istemeyen Volkan İtfaiye için; sosyal medya yönetimi, internet reklamları, arama motoru optimizasyonu ve sunucu hizmetlerini vermekteyiz.

Volkan İtfaiye İçin Verdiğimiz Hizmetler

Volkan İtfaiye’nin web sitesinde yer alan tüm verilerin güvende olmasını sunduğumuz sunucu hizmeti ile sağlıyoruz. egegen sunucu hizmetleriyle şirketin ihtiyacı olan cloud hizmetleri en etkili ve en güvenilir biçimde sunuyoruz.

Volkan İtfaiye için verdiğimiz diğer bir hizmet; SEO hizmeti oldu. Verdiğimiz SEO hizmeti ile web sitesinin arama motorlarında üst sıralara çıkması için çalışmalar yapıyoruz. Alanında uzmanlaşmış ekibimizle SEO çalışmaları için neler gerekliyse analiz ediyor ve bunun devamında firmanın istekleriyle birlikte çalışmalarımıza başlıyoruz.

Bir diğer hizmetimiz de internet reklamları. İnternet reklamları sayesinde Volkan İtfaiye’nin marka bilinirliğinin artırılmasına yardımcı oluyoruz. Firmanın istekleri doğrultusunda internet reklam kampanyalarını; Instagram, Facebook ve LinkedIn üzerinden yürütüyoruz. İnternet reklamları sayesinde firmanın rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyoruz.

Son olarak verdiğimiz hizmet ise sosyal medya yönetimidir. Volkan İtfaiye sosyal medya hesaplarını egegen’in profesyonel ellerine bıraktı. Biz de etkili bir sosyal medya yönetimiyle hedef kitlelerine en kolay biçimde ulaşmalarını sağlıyoruz. Volkan İtfaiye’nin Facebook, Instagram ve LinkedIn hesaplarının yönetimini yapıyoruz. Böylelikle sosyal medya platformlarında rakiplerinden sıyrılmalarını sağlıyor ve müşterilerin gözünde akla gelen ilk marka olmaları için çaba sarfediyoruz.

 

İnsan yaşamının önemini kendine ilke edinen Volkan İtfaiye’ye, dijital dünyadaki yaşamları için bizi tercih ettiklerinden dolayı minnettarız!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu