Bizden Haberler

baydöner Lezzetleri egegen’le Taçlandı!

baydöner, Türkiye’ye hatta tüm dünyaya döneri tanıtmak ve nesilden nesile geçen döner lezzetine gerektiği değeri verebilmek adına 2006 yılında kuruldu. 2006’dan bu yana birçok ödüle layık görülen baydöner, günümüz teknolojisine ayak uydurabilmek adına web sitesi tasarım ve programlama ve hosting hizmetleri için egegen İnternet Hizmetleri’ni tercih etti.

Peki baydöner İçin Neler Yaptık?

Lezzetleriyle başımızı döndüren baydöner için iştahları kabartan bir web sitesi tasarladık. Bu web sitesini tasarlarken düşündüğümüz şeylerden ilki, tüm akıllı cihazlarınızdan sorunsuz bir biçimde bu siteye ulaşabilmenizdi. Bunun için web tasarımını mobil uyumlu hale getirdik ve tüm baydöner kullanıcılarının kolaylıkla erişebilmesini sağladık.

Yaptığımız diğer bir yenilik; Facebook, İnstagram ve Twitter sayfaları ile web sitesi arasında entegrasyon sağlamak oldu. Böylece sosyal medya hesaplarında paylaşılan, karşı konulamaz tüm lezzetlerin web sitesinde de olmasını istedik.

Ve en lezzetli yeniliği de dönerin eşsiz tadına en kısa sürede ulaşmak isteyenleri düşünerek yaptık. Kişiler baydöner’in sunduğu lezzet skalasına bir an önce ulaşabilmek istiyor ancak baydöner mağazalarını nerede bulacaklarını bilmiyorlardı. “En yakın baydöner nerede?” uygulamasını web sitesine ekleyerek bu soruların tümüne cevap bulduk. Bu uygulamada tek yapılması gereken baydöner lezzetlerine ulaşmak istediğiniz şehri seçmek. Ardından bulunduğunuz yere en yakın baydöner mağazasını bulabilir ve istediğiniz tüm lezzetlerin tadına erişebilirsiniz.

en yakın baydöner

baydöner için verdiğimiz bir diğer hizmet hosting hizmeti. Kısaca hosting hizmetinin ne olduğundan bahsetmemiz gerekirse, hosting; hazırlanan web sitesinin yayınlanmasını ve yine bu web sitesinin korunmasını sağlayan bir hizmet bütünüdür. Tüm bu hizmetleri sağlayan egegen İnternet Hizmetleri sayesinde, alanında profesyonel olan uzmanlarımız ile 7/24, kesintisiz bir biçimde baydöner web sitesini güvencemiz altına aldık. Ayrıca egegen, hosting hizmetlerini sadece Türkiye lokasyonlu değil, Avrupa ve Amerika lokasyonlu sunucu seçenekleriyle sunmakta ve size en uygun olan çözümü bulmaktadır. Kalitemize güvenerek bizi seçen baydöner’in eşsiz lezzetlerine ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu