Teknoloji

Apple, iPhone XS, iPhone Xs Plus, iPhone Xr ve Apple Watch Series 4‘ün teknik özelliklerini ve fiyatını duyurdu

Apple merakla beklenen yeni ürünleri iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xr ve Apple Watch Series 4‘ü Getting Round etkinliğinde tanıttı.

Apple, iPhone XS, iPhone Xs Plus, iPhone Xr ve Apple Watch Series 4‘ün teknik özelliklerini ve fiyatını duyurdu

Apple’ın tanıttığı yeni iPhone modellerinin en üst versiyonu iPhone Xs Max oldu. 6.5 inçlik OLED ekranı ile Apple’ın en büyük akıllı telefonu olan iPhone Xs Max, A12 Bionic işlemci barındırıyor. iPhone XS Max’te de 64 GB, 256 GB ve 512 GB depolama kapasitesine sahip seçenekler sunuluyor.

iPhone X gibi çift kamerayla gelen iPhone Xs, portre modu ve özel filtreleri de destekliyor. 12 megapiksel geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto kameraya sahip iPhone Xs, geniş açı için ƒ/1.8 diyafram ve telefoto için ƒ/2.4 diyafram açıklığı sunuyor. Her iki kamera da OIS desteğine sahip.

Yeni Apple ürünleri 21 Eylül’de ABD’de satışa çıkacak. Türkiye için tarih henüz açıklanmadı. iPhone Xs’in bayi karı hariç fiyatı yaklaşık 10 bin 800 TL olacak. iPhone Xs’in başlangıç modelinin yaklaşık 4.140 TL’si vergi olacak. iPhone Xr ise 749 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu