Teknoloji

Android Yaratıcısından Yepyeni bir Akıllı Telefon!

Android‘in yaratıcı Andy Rubin, yeni bir akıllı telefonla geri dönüyor. Akıllı telefonun ilk sinyallerini bir tweet ile gündeme getirdi. Bu tweette; pil, saat ve ağ bilgisinin küçük beyaz bir metinde görüntülendiği ekranın sadece bir köşesi görünüyor.

andy rubin tweet

Rubin’in sahip olduğu Essential Products Inc. şirketi, yeni tablet cihazları, akıllı telefonlar ve mobil yazılımlar üretiyor. Essential’ın en iyisi olan bu telefon, şirketin hareketlerine bağlı olan ürün gruplarının temelini oluşturacak. Bu telefon; pek çok akıllı telefon protitipinden, çerçevesiz ekrandan ve seramik sırtlarla donatılmış iPhone 7 Plus’dan daha büyük olacak. Görünüşe göre Apple‘ın 3D Touch’ının tescilli bir versiyonuna bağlı olarak çalışacak ve manyetik şarj aksesuarlarına sahip olacak.

Andy Rubin’in paylaşmış olduğu görüntü; uçtan uca 1080p LCD ve seramik gövdeye sahip olan Xiaomi’nin Mi MIX konseptli telefonunu çağrıştırıyor. Essential’in en iyisi olarak görülen bu akıllı telefonun, 2017 yılının ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu