Bizden Haberler

Altın Yunus Resort & Termal Otel’in Yeni Ajansı egegen!

1974 yılından bu yana Çeşme’de hizmet veren, Türkiye ve Ortadoğu’nun ilk bin kişilik oteli olma unvanına sahip, İzmir’in en köklü otellerinden biri olan Altın Yunus Resort & Termal Otel‘in yeni ajansı egegen!

Üstün hizmet ve ürün kalitesi sunan, ilklerin öncüsü Altın Yunus Resort & Termal Otel; dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi ve konvensiyonel reklamlar için egegen’i tercih etti.

egegen olarak sosyal medya yönetimi hizmeti doğrultusunda Altın Yunus Resort & Termal Otel’in Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin ve Google+ hesaplarının yönetimini gerçekleştiriyoruz. Bu hesaplar için yapılan analizler sonucunda hesapların daha yüksek etkileşim almasını ve daha etkin hale gelmesini sağlayacak yeni stratejiler oluşturduk. Bu stratejilere göre; Altın Yunus Resort & Termal Otel sosyal medya hesaplarının iletişimini, stratejisini, moderasyonunu, içerik ve topluluk yönetimini yapacağız.

Dijital pazarlama doğrultusunda sosyal medya reklamları ve Google reklamları hizmeti vermekteyiz.

Altın Yunus Resort & Termal Otel için verdiğimiz son hizmet ise konvensiyonel reklamlardır.

Altın Yunus Resort & Termal Otel’in sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Altın Yunus Resort & Termal Otel Facebook Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Altın Yunus Resort & Termal Otel Instagram Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Altın Yunus Resort & Termal Otel Twitter Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Altın Yunus Resort & Termal Otel Linkedin Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Altın Yunus Resort & Termal Otel Google Plus Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

egegen olarak 360 derece çözüm sunduğumuz Altın Yunus Resort & Termal Otel ile yaptığımız iş birliğinden dolayı mutluluk duyuyor, bizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz!

Altın Yunus Resort & Termal Otel Hakkında;

Yaşar Holding kuruluşlarından olan şirket, İzmir’in Çeşme ilçesinin Boyalık Mevkii Kalem Burnu’nda 140.000 m2’lik alanda kurulmuştur. 18 aylık bir yapım sürecinden sonra 1974 yılının yaz sezonunda faaliyete geçen Altın Yunus, Türkiye’nin ve Orta Doğu’nun ilk bin kişilik otelidir.

Altın Yunus; 40 yılı aşkın tecrübesiyle Türk turizminde birçok ilke imza atmış, yetiştirdiği turizmci ve yönetici sayısıyla adeta bir okul görevi üstlenerek, turizmin gelişmesini sağlamıştır. Küçük büyük pek çok organizasyona ev sahipliği yapmış, yabancı ve yerli devlet adamlarını ağırlamış ve ülke tanıtımında önemli sorumluluklara imza atmıştır. Altın Yunus, ilk günkü kalitesinden ödün vermeyip, modern hizmet anlayışına ve tesise yenilikler katarak yoluna devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu