Bizden Haberler

Adım Adım Zirveye!

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, TeknoSA gibi bilişim ve iletişim teknoloji devlerinin yer aldığı Türkiye’nin En Büyük 500 Bilişim Şirketleri arasında Gen Bilişim olarak biz de yerimizi aldık!

Gen Bilişim olarak ilk kez katılım sağladığımız, bilişim teknolojilerinin nabzını tutan ve sektörün en önemli araştırması olarak kabul edilen Bilişim 500 Araştırması’nda; “Türkiye Bilişim Sektörünün İlk 500 Şirketi” arasında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz!

Türkiye’nin bilişim alanındaki tek kapsamlı çalışması olarak yürütülen “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” bu yıl 18. kez CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirildi.
23 yıldır “Türkiye’nin Bilişim Sesi” BThaber Şirketler Grubu adına M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nın sonuçları, BTK Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kurul Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka’nın da katılım sağladığı özel bir ödül töreniyle açıklandı. 69 farklı kategoride 1000’den fazla şirketin verilerinin yer aldığı araştırma, “Bilişim Sektörünün Aynası” olarak biliniyor ve kamu sektörü dahil pek çok farklı sektöre kaynak oluyor.

Gen Bilişim, egegen markası olarak; bilişim sektörüne ayna tutan bu listeye, hızlı bir giriş yaptık. Bu giriş, doğru yönde ilerlediğimizin en büyük göstergesidir. İlerleyen süreçte de ürün, proje, hizmet ve ihtiyaca özel çözümlerimizle yenilikçi, dinamik ve şeffaf bir iş ortağı olarak sektörün nabzını tutmaya devam ediyor olacağız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu