Bizden Haberler

Hoşgeldin ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler

38 yıllık tercübesiyle sektörün öncü firmalarından biri olan “ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler A.Ş.” müşterilerin ihtiyaçlarını yanıt verebilmek için teknolojik alt yapı ve yeniliklerle hizmet sağlamaktadır.

1981 yılında “ÜNSPED Beynelmilel Nakliyat” ünvanı ile kurulan firma, geçen 38 yıl içerisinde “Gümrük müşavirliği ve Lojistik Hizmetler” olarak sektöründe büyük bir tercübe ile öncü firma olmayı başarmıştır.

UGM, başta gümrük müşavirliği, lojistik olmak üzere ithalat gümrükleme, ihracat gümrükleme, teşvik ve teminat danışmanlığı, yys ve sonradan kontrol danışmanlığı, mevzuat ve hukuki danışmanlık, kurye gibi hizmetlerle de geniş bir yelpazeye sahiptir.  

Teknolojiye çok değer veren UGM, milli ve uluslararası müşterileri ile devamlı, yenilikçi ve gelişime çok önem vererek kurumsal yapıyı teknoloji ile birleştirip hizmetlerine devam etmektedir.

Türkiye genelinde 27 şehir, 52 şube, 67’si Gümrük Müşavirliği olarak 166 gümrük idaresi ve 246’sı Gümrük Müşavir Yardımcısı olmak üzere 1350 çalışanı ile gümrük müşavirliği ve dış ticaret danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Teknolojiye çok değer veren “ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler” firması egegen’i tercih etti. Yepyeni bir web sitesi arayüzü sahip olan UGM, egegen ile beraber dijital platformda yükselmeye başlamış ve hedeflerini büyütmüştür.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu