Mobil Uygulama

2017 En İyi Android Uygulamaları Açıklandı!

Google, I/O 2017 konferansında Google Play Store’da yer alan en iyi uygulamaların neler olduğunu açıkladı. Google, pek çok farklı dalda 2017 en iyi Android uygulamalarının ödüllerini dağıttı.

2017 En İyi Android Uygulamaları Nelerdir?

Geçen yıl ilk kez dağıtılan ödüller, bu sene Google I/O etkinliğinde sahiplerini buldu. 12 farklı kategoride dağıtılan ödüller, 2017 en iyi Android uygulamalarının neler olduğunu belirledi.

En İyi Uygulama: Memrise

2017 en iyi Android uygulamalarından olan Memrise, Google tarafından en yaratıcı mobil uygulama projesi seçildi. Dil yeteneğini kullanarak, en üst ajan olan Gökhan Çokgöz’ün maceralarını yaşıyor, düşman ajanların arasına sızıyor ve yakalanmamaya çalışıyorsun. İspanyolca, Almanca, Fransızca, Korece, Rusça, Japonca ve daha birçok dil seçeneğini destekleyen uygulama 10 milyondan fazla indirilme sayısına sahip.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Oyun: Transformers – Savaşçılar

Takım halinde oynanabilecek bir savaş oyunudur. Tüm Transformers karakterlerinin yer aldığı oyun, uygulamayı indirenlerden 4,6’lık bir puan aldı. Oldukça fazla beğenilen oyun, 1 milyondan fazla indirilme sayısına sahip.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Bağımsız Oyun: Mushroom 11

Ürkütücü ancak heyecan verici bir oyun alan Mushroom 11, bir bulmaca oyunudur. Tasarımı ve sezgisel kombinasyonları ile bağımlı olacağınız oyun, indiren kişilerden 4,8’lik bir puan aldı.

Fiyat: 18,99 TL

En İyi Çıkış Yapan Oyun: Hooked

Google’ın en yenilikçi hikaye anlatımına sahip olduğunu düşündüğü Hooked, keşfedilen her öyküde, bir başkasının sohbet geçmişini okuyor gibi bir kısa mesaj konuşmasını sunar. Korku hikayelerini sevenler için oldukça iyi olan bu uygulama 5 milyondan fazla indirilme sayısına sahip ancak Türkçe dil desteği bulunmadığı için Türkiye’de çok fazla tercih edilmiyor.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Android Wear Uygulaması: Runtastic

Android’in en iyi koşu uygulaması Runtastic sayesinde Fitness seviyesi artırılabilir. Kişisel fitness takibi, gerçek sesli koç sistemi, yıllık koşu hedefi gibi özellikleri bulunan uygulama Android Wear ile entegre edilebilir. Google uygulamayı açıklarken; tasarım ve işlevsellik fonksiyonlarını göz önünde bulundurdu. 10 milyondan fazla kullanıcı sayısına erişen uygulama, 4.5’lik bir puana sahip.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi VR Performansı: Virtual Virtual Reality

2017 en iyi Android uygulamalarından biri de Virtual Virtual Reality‘dir. Daydream üzerinde çalışan bu oyun ile dünyayı vakumlayabilirsiniz.

Fiyat: 15,99 TL

En İyi AR Oyunu: Woorld

Funomena’nın sandbox oyunu WOORLD, günlük alanı eğlenceli karakterlerle ve oyuncaklarla dolu sanal bir dünyaya dönüştürmenize olanak tanır. Eşsiz ve güler yüzlü bir artırılmış gerçeklik deneyimi sağlayan WOORLD, fantastik nesnelerle mekanınızı süslemenizi ve sonra bu nesnelerin nasıl etkileşime girdiğini görmenizi sağlar.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi TV Deneyimi: Red Bull TV

Red Bull TV; müzik, spor ve heyecan verici olayların yer aldığı küresel bir eğlence platformudur. Spor etkinlikleri, müzik festivalleri, filmler ve belgesellerin yayınlandığı Red Bull TV, 1 milyondan fazla indirilme sayısına sahip. Android TV’ni yerleşik arama işlevini en iyi kullanan TV uygulaması olduğu için 2017 en iyi Android uygulamalarından biri oldu.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Sosyal Etki Alanı: ShareTheMeal

Tek tuşla ihtiyacı olan bir çocuğa ulaşmanızı sağlayan bu uygulama, “birlikte açlığa son verebiliriz” mottosuyla sizleri karşılıyor. 1 gün boyunca 1 çocuğu beslemenin tutarı sadece 0,50 Dolar. Siz de bir çocuğun karnını doyurmak istiyorsanız uygulamayı hemen indirin.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Erişilebilir Uygulama: IFTTT

Favori servislerin tek bir yerden kullanılabilmesini sağlayan bir uygulamadır. Twitter, Gmail, Instagram, Reddit, Skype, Slack ve daha yüzlerce servisi barındıran IFTTT, 2017 en iyi Android uygulamalarından biridir. 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiştir.

Fiyat: Ücretsiz

Çocuklara Yönelik En İyi Oyun: Animal Jam

Çocuklar için güvenli bir çevrimiçi oyun alanı sağlayan Animal Jam, çocukların 3D dünyasını keşfetmelerini sağlıyor.

Fiyat: Ücretsiz

En İyi Çok Oyunculu Oyun: Hearthstone

2017 en iyi Android uygulamalarından olan Hearthstone bir kart oyunudur. Başlarda sadece bilgisayarlarda oynanabilen bu oyun, mobil uygulama olarak 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi. Türkçe dil desteği bulunmayan bir oyun olmasına rağmen ülkemizde de oldukça fazla kişi tarafından oynanıyor.

Fiyat: Ücretsiz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu