htc logo

HTC, sıkıştırılabilir telefonunu duyurmak için hazırlanıyor ve şu anda büyük lansman için verdiği tarih: 16 Mayıs.

HTC U‘nun Edge Sense adlı yeni bir özellik getirmesi bekleniyor. Cihazın kenarlarına sıkıştırarak veya kaydırarak, uygulama ve telefon işlevlerini kontrol etmenize izin vermek için telefonun çerçevesindeki sensörleri kullanıyor.

htc u

VentureBeat‘ta Evan Blass tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre; 5.5 inçlik telefon, 2,560 x 1,440 piksel ekranın yanı sıra 12 MP çözünürlüklü arka kameraya ve 16 MP bir ön kameraya sahip olacak. Resmi lansman öncesi daha fazla bilgi sızdırılmadığı sürece, 16 Mayıs‘ta saat 02:00 EDT / 11 PM PDT / 7AM GMT / 11:30 AM’de HTC U‘yu ilk kez göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin